Pori Ultimate

Moro! Me ollaan Pori Ultimate eli Porin paras (ja ainoa) ultimateseura. Tunnistat meidät huippuunsa treenatuista lihaksista, pettämättömästä kiekonkäsittelytaidosta ja viimeiseen asti hioituista pelikuvioista. Eiku venaas, toi taisikin olla Suomen arvokisamenestystä niittänyt maajoukkue. No, meidät porilaiset ultimatistit tunnistaa rennosta meiningistä ja siitä, että ultimatekiekko, urheilun ilo ja hiki kulkevat mukana nurmikentillä, Yyterin sannoilla ja talvisin sisäkentillä.

Alkeiskurssi 2022

Tervetuloa ultimaten alkeiskurssille tiistaisin 31.5.-21.6.2022 klo 17.30-19.00 Kirjurinluodossa.

Neljänä tiistai-iltana pääset tutustumaan ultimaten saloihin ja jos et muuta opi, niin ainakin keskivertoa coolimmat frisbeeheitot, joilla voit kääntää katseita Yyterin hiekkarannalla tai kehuskella naapurille. Kurssilta lupaamme myös rentoa menoa ja hikeä sekä hyvällä tuurilla uuden harrastuksen. Alkeiskurssin jälkeen kesän treenimme jatkuvat samana ajankohtana tiistaisin, joten tervetuloa mukaan pelaamaan kurssin jälkeenkin.

Alkeiskurssi on tarkoitettu kaikille ultimatesta kiinnostuneille aikuisille ja nuorille urheilutaustasta ja kuntotasosta riippumatta. Mukaasi tarvitset liikunnalliset vaatteet, nappikset tai lenkkarit sekä juomapullon.

Alkeiskurssin hinta on 10 € sisältäen virallisen pelikiekon (jota on muuten melkolailla mukavampi heittää kuin huoltsikalta ostettua kahden euron frisbeetä).

Ilmoittaudu mukaan 29.5. mennessä laittamalla sähköpostia pori.ultimate@gmail.com tai Miikkalle 0503541366 (soita, viestitä tai whatsappaa).


Pelivuorot

Kesä 2022 (31.5.-27.9.)

Tiistaisin 17.30-19.00 Kirjurinluodossa "punaisen ladon kentällä" (Kirjurinluodontien ja Hevosluodontien risteyksessä).

Välillä pelaamme myös Askokylän kentällä (Herralahdenraitti, Pori) tai Yyterin hiekkarannalla.

Otamme aina ilolla vastaan uudet pelaajat ja mukaan voi liittyä milloin vain. Ota yhteyttä ennen ensimmäistä kertaa vuorolle saapumista niin löydät meidät oikeasta paikasta.

Ketä me ollaa ja mitä on ultimate?

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Pori Ultimaten joukkue koostuu sekä tuoreista ultimatisteista että kokeneista konkareista. Treenaamme rennosti kerran viikossa, kesäkaudella nurmikentällä tai Yyterin sannoilla ja talvella sisätiloissa. Tavoitteenamme on pitää hauskaa, kehittyä ultimatessa, kohottaa kuntoa ja osallistua silloin tällöin harrasteturnauksiin, joista vuoden kohokohta on tietenkin Yyteri Beach Ultimate!

Mukaan ovat tervetulleita kaikki ultimatesta kiinnostuneet nuoret ja aikuiset, kuntotasosta tai urheilutaustasta riippumatta. Järjestämme yleensä touko-kesäkuussa alkeiskurssin, mutta mukaan voi tulla missä tahansa kohtaa vuotta. Mukaan ei tarvitse muuta kuin nappikset tai lenkkarit (talvella sisäpelikengät), liikuntaan soveltuvat vaatteet ja juomapullon. Laita viestiä ja tuu kokeilemaan! Yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Ai että mitä ultimate on? No se ei ole frisbeegolfia, kuten usein luullaan. Ultimate on Yhdysvalloista kotoisin oleva joukkuelaji, jossa tavoitteena on tehdä maaleja vastustajan maalialueelle syöttämällä frisbee eli liitokiekko eli kiekko joukkuetoverille.

Ultimate on kontaktikon laji ja eroaa useista muista joukkuelajeista siinä, että pelissä ei ole tuomareita edes arvokisatasolla. Pelaajat toimivat itse tuomareina, ja peliin kuuluu olennaisena osana hyvä urheiluhenki ja pelin “spirit”. Jos pelataan täysikokoisella nurmikentällä (eli noin jalkapallokentän kokoisella alueella), kummastakin joukkueesta on kentällä 7 pelaajaa. Rantaultimatessa tai talvella sisäkentällä pelataan 5 vs 5.

Parhaan käsityksen lajista saat katsomalla oheisen videokoosteen meidän treeneistä. Vai olikohan noi meidän treenit?

Yhteystiedot

Miikka 0503541366 WhatsApp

pori.ultimate@gmail.com

Pori Ultimate ry

Y-tunnus 3241378-2